Liquid error (layout/CMSPRO.theme.476 line 96): Could not find asset snippets/qikify-apps.liquid

Cadeau voor je vriend of vriendin: 8 Ideeën - Bedruktvoorjou


Een afbeelding van een stel dat een foto maakt voor het bedrukken van een gepersonaliseerd cadeau

8 Cadeaus voor je vriend of vriendin

Het is super leuk en belangrijk om iemand af en toe een cadeau te geven. Het kan best lastig zijn om een leuk cadeau voor je vriend of vriendin te vinden. Om jou te helpen, hebben we hier de 8 leukste cadeaus voor je vriend(in) geselecteerd. Voor een nog betere prijs zie je onderaan dit blog een kortingscode voor deze acht cadeaus!

Kies de leukste foto van jullie samen uit, of bijvoorbeeld een foto van jullie kinderen. Laat deze bedrukken op een klok. De klok met foto is gemaakt van hout en heeft een diameter van 20 cm. Het uurwerk van de klok is inbegrepen. Een klok bedrukken kan gemakkelijk via onze design tool.

IMG_3107

Houd je vriend of vriendin wel van een biertje of een ander lekker drankje? Geef dan een set onderzetters met jullie leukste foto’s! De onderzetters zijn te bedrukken met verschillende foto’s, zijn gemaakt van hardboard en beschermen je tafel tegen viezigheid en beschadigingen. De bedrukte onderzetters zijn 8 x 8 cm en 3 mm dik. Kies zelf voor hoeveel stuks je gaat!

IMG_1013

Heb je een super leuke foto van jullie samen? Laat deze dan bedrukken op een tegeltje. Neem er een tegelstandaard bij, zodat je vriend(in) hem gemakkelijk neer kan zetten. De tegeltjes met foto zijn 15 x 15 cm en gemaakt van keramiek. Via onze online ontwerper kun je gemakkelijk je tegeltje ontwerpen. Een tegeltje bedrukken kost maar €5,99.

Tegeltje bedrukken 2

Zit je vriend(in) veel achter de computer? Dan is een muismat met foto het perfecte cadeau voor hem/haar. Laat een muismat bedrukken met een foto van jullie samen, of bijvoorbeeld zijn/haar huisdier. De bedrukte muismatten zijn 22 x 18 cm en gemaakt van rubber met een toplaag polyester. Vanwege de antislip aan de onderkant, verschuift de muismat niet.

Muismat met foto

Heb je een leuke quote van je vriend of vriendin? Of een leuke spreuk die bij diegene past? Laat dan een delfts blauw tegeltje met tekst bedrukken. Het tegeltje is gemaakt van keramiek, 15 x 15 cm en we hebben ook tegelhouders en tegelhangers te koop. Een tegeltje met tekst bedrukken is gemakkelijk, via onze design tool hoef je alleen nog maar de tekst toe te voegen, want voor het delfts blauwe sjabloon hebben wij al gezorgd!

Tegeltje bedrukken met spreuk

Drinkt je vriend of vriendin regelmatig een kop koffie of thee? Geef dan een mok met foto cadeau! De bedrukte mok is vaatwasser bestendig, dus hij is heel vaak te gebruiken. Een mok met foto is goed te combineren met de onderzetters, hiervoor hebben we ook een combinatiepakket. Een mok bedrukken kost maar €4,50!

Mok met oortje B

Zodra je vriend(in) vaak een biertje of iets anders drinkt, is een bedrukte bieropener of bedrukte flesopener een super leuk cadeau voor je vriend of vriendin. De flesopener is gemaakt van metaal, is roestvrij en de flesopeners zijn al te bedrukken vanaf 1 stuk. De bedrukte bieropener weegt maar 43 gram en heeft de afmetingen van 12,7 x 3,7 cm. Gemakkelijk mee te nemen dus!

Flesopener bedrukken kleine oplage

Is je vriend een beginnende puzzelaar? Een puzzel met foto is dan een uitstekend cadeau. De foto kan van alles zijn; van jullie samen of bijvoorbeeld een huisdier. De fotopuzzel heeft 70 stukjes, en is dus geschikt voor de meeste beginnende puzzelaars. De puzzel met foto is 19 x 28 cm, en is dus voor zowel een horizontale als verticale foto geschikt.

Puzzel met foto

Dat waren al weer acht cadeaus voor je vriend of vriendin. Om de prijs nog beter te maken, kun je de kortingscode 'VRIENDENKORTING' gebruiken om 10% korting te krijgen op deze acht producten.