Intro section

Use overlay text to give your customers insight into your brand. Select imagery and text that relates to your style and story.

Producten bedrukken per stuk

Bij bedruktvoorjou kunt u mondkapjes, brillendoekjes en brillenzakjes, borden en magneten laten bedrukken per stuk. Mocht u zelf geen leuk ontwerp weten voor op uw product, neem dan gerust een kijkje in ons assortiment. Voor alle aantallen zijn wij beschikbaar. Bij elke order gaat er €0,20 naar de Voedselbank.
Een mondkapje bedrukken met een foto, tekst of logo? En met een snelle levering? Dat kan bij ons! Een mondkapje bedrukken per stuk, en ook nog eens goedkoop:Een perfect cadeau voor jezelf of een ander. Ook kan dit als bedrijfskleding worden gebruikt. Je ontvangt één mondkapje voor maar €0,96 verzendkosten binnen 2 tot 4 werkdagen bij je thuis.
Ook een brillendoekje bedrukken kan heel makkelijk. Dit kan met een afbeelding, logo of tekst. Dat kan voor jezelf, maar ook als origineel cadeau voor iemand anders. Het is perfect te combineren met een brillenhoesje voor €7,-. Aangezien een bedrukt brillendoekje makkelijk mee te nemen is, kan dit goed worden ingezet als promotiemateriaal voor een evenement.
Een brillenhoesje bedrukken kan voor €3,75. Het bedrukte brillenhoesje is erg licht en niet overbodig groot en kan daarom makkelijk mee in de koffer.
Een bord bedrukken met foto, tekst of logo voor €12,99. Dit kan vanaf 1 stuk en je ontvangt het binnen 2 tot 4 werkdagen. Je krijgt er ook gratis een bordenhouder bij. Een bord bedrukken kan heel makkelijk online.
Je kunt een ovale magneet bedrukken voor €3,50. Dit is een perfect cadeautje voor opa en oma. Je kunt de magneet laten bedrukken met een foto van de kleinkinderen van de opa of oma. De kleinkinderen kunnen dan ook nog een tekening maken en deze kan met de magneet op bijvoorbeeld een koelkast worden geplakt.
Je kunt een tegeltje bedrukken met tekst, foto of logo. Het is een wit vierkant tegeltje van 15 x 15cm. Je kunt het tegeltje maken met bijvoorbeeld een leuke spreuk, of een foto van je familie. Je hebt hem voor €6.99.
Powered by AZEXO Shopify page builder