Tegeltje bedrukken met foto, tekst of logo

Nu voor maar €5,99 per stuk!

De leukste gepersonaliseerde cadeaus

pexels-utopix-pictures-pictures-14524104_3d83aaa1-70a7-4db4-9fe3-1b7817130468

Cadeaus voor hem

Bruiloftfoto_homepage

Huwelijkscadeaus

Woman Holds A Stack Of Gifts And Smiles Wide

Cadeaus voor haar

Modern House

Housewarming cadeaus

Kraamcadeaus_afbeelding_homepage

Kraamcadeaus

Gift Package In Hand

Verjaardagscadeaus

Tegeltje_bedrukken_vierkant

Tegeltje bedrukken - Tegeltje met tekst, foto of logo

€5,99

Zorg ervoor dat het ontwerp geschikt is voor een tegeltje van 15x15cm.

- Tegeltje maken online kan makkelijk
- Tegeltje met foto of tekst
- 15 x 15 cm
- 0,25kg
- Wit

De tegeltjes kunnen iets afwijken van de productfoto.

GRATIS VERZENDING VANAF 50 EURO

Bij bedruktvoorjou.nl betaal je
geen verzendkosten bij een
bestelwaarde van €50,- of 
hoger. Anders vanaf €1,01.

BEDRUKT VANAF 1 STUK

Al onze producten worden
bedrukt vanaf 1 stuk. Geen
minimale bestelhoeveelheid
dus!

CADEAUS VOOR ELKE GELEGENHEID

Voor elke gelegenheid hebben wij 
een super leuk gepersonaliseerd
cadeau in ons assortiment!
Bord_zonder_achtergrond

Bord bedrukken

Een bord bedrukken met foto, tekst of logo voor €12,99. Dit kan vanaf 1 stuk en je ontvangt het binnen 2 tot 4 werkdagen. Je krijgt er ook gratis een bordenhouder bij. Een bord bedrukken kan heel makkelijk online.
Tegeltje_bedrukken_zonder_achtergrond_vierkant

Tegeltje bedrukken

Je kunt een tegeltje bedrukken met tekst, foto of logo. Het is een wit vierkant tegeltje van 15 x 15 cm. Je kunt het tegeltje maken met bijvoorbeeld een leuke spreuk, of een foto van je familie. Je hebt hem voor €5,99.
 
Onderzetter_zonder_achtergrond

Onderzetter bedrukken

Een onderzetter bedrukken kan al vanaf 1 stuk, maar je krijgt veel korting zodra je meer bedrukte onderzetters koopt. Je kunt de onderzetters bedrukken met verschillende foto's. De bedrukte onderzetters beschermen je tafel tegen beschadingen van een glas o.i.d. Een onderzetters met foto is een origineel cadeau voor jezelf of een ander.
Brillendoekje_zonder_achtergrond

Brillendoekje bedrukken

Ook een brillendoekje bedrukken kan heel makkelijk. Dit kan met een afbeelding, logo of tekst. Dat kan voor jezelf, maar ook als origineel cadeau voor iemand anders. Het is perfect te combineren met een brillenhoesje voor €7,-. Aangezien een bedrukt brillendoekje makkelijk mee te nemen is, kan dit goed worden ingezet als promotiemateriaal voor een evenement.
Magneet_zonder_achtergrond

Magneet bedrukken

Je kunt een ovale magneet bedrukken voor €3,50. Dit is een perfect cadeautje voor opa en oma. Je kunt de magneet laten bedrukken met een foto van de kleinkinderen van de opa of oma. De kleinkinderen kunnen dan ook nog een tekening maken en deze kan met de magneet op bijvoorbeeld een koelkast worden geplakt.
Etui_zonder_achtergrond

Etui bedrukken

Een etui bedrukken is een heel leuk cadeau voor bijvoorbeeld een kind. De etui met foto kan gebruikt worden voor school, maar ook om geld in te doen of make-up. Een etui met naam kan ook worden bedrukt. 
Slabbetje_zonder_achtergrond

Slabbetje bedrukken

Een slabbetje met naam is de perfecte accessoire voor elke kleine foodie! Dit slabbetje kan worden bedrukt met de naam van je keuze, zodat je kleintje altijd zijn of haar eigen unieke slabbetje kan dragen tijdens het eten. De prijs voor een slabbetje bedrukt met een naam is €7,50. Dit is een geweldig kraamcadeau of gewoon om je kleintje iets speciaals te geven. Je kunt zelf kiezen in welke kleur de naam bedrukt moet worden. Laat snel je slabbetje bedrukken met naam.

Muismat_zonder_achtergrond

Muismat bedrukken

Een muismat bedrukken met foto kan gemakkelijk online. De muismat met foto is een origineel cadeau voor een vriend of vriendin. Een muismat met tekst kan ook worden bedrukt. Ook voor bedrijven is een muismat met logo bijvoorbeeld goed promotiemateriaal.
Brillenhoesje_zonder_achtergrond_vierkant

Brillenhoesje bedrukken

Een brillenhoesje bedrukken kan voor €3,75. Het bedrukte brillenhoesje is erg licht en niet overbodig groot en kan daarom makkelijk mee in de koffer.

Krijg 15% korting op je volgende bestelling!